ruiskaunokki on ruusu on apila on munaton lahtarileijona on…

ergo minua ei saa uurnille kuin ase ohimolla ja saattamalla saatana vaihtaen, syitä on kammottavan paljon. tunnustan, olen aikaisemmin äänestänyt joko vihreitä tai vasemmistoliittoa – ja aina naista.

1. Suomessa on liian monta työväenpuoluetta, niistä valitseminen on mahdotonta 🙂 tai voisi sen sanoa niinkin, että Suomessa on vain yksi puolue: JTKP, jatkuvan taloudellisen kasvun puolue.

2. Olen lukenut lehtiä ja kuunnellut vaalitenttejä, mutta en ole kertaakaan nähnyt tai kuullut keskusteltavan ns. tärkeistä aiheista: ilmastonmuutos, väestönkasvu ja ikäjakautuminen – ja kenties tärkein: miten, missä ja koska aloitetaan ns. hyvinvointiyhteiskuntien keski- ja yläluokan ‘hyvinvoinnin’ hallittu alasajo (köyhien ja huono-osaisten kohdallahan se on ollut käynnissä jo vuosikymmeniä). ‘Keskustelu’ on ollut silkkaa ‘après-nous-l’avalanche-skeidaa’…

3. Okei, Paavo Lipponen ajoi kokoomuksesta ohi oikealta ja hävitti Suomesta sos.dem.-aatteen, viimeistelyn hoitaa tämä unelmahöttötäti. Välillä on mahdotonta valita mihin kohtaan oikeistoa tämän ammattiyhdistysliikkeitten poliittisen järjestöpäätteen oikein sijoittaisi.

4. MTK:n pääte, Keskusta kannattaa teollista viljan- ja karjantuotantoa (ts. eläinrääkkäystä) olosuhteissa joissa se ei ole kannattavaa – kuluttajalle tämä näyttäytyy hehtaarimarketeissa ylihintaisena myytävänä sianruokana… läpimätä ja täysin korruptoitunut puoluekoneisto – ja tämä Vanhanen joka Lipposen tavoin ylimielisillä ‘kategorisilla yleisvastauksillaan’ on vetänyt yhteisten asioiden hoidon, politiikan, lokaan, ja vienyt politiikalta ja poliitikoilta kaiken uskottavuuden. Vanhasvaalit siis, ja hinta Vanhasesta ja Lipposesta on persujen kannatus.

5. Työväenpuolue Kokoomus, hmph, ‘peruuttamalla ei pääse eteenpäin’ – julisteessa kuitenkin peruuttamalla- ja eteenpäin-nuolet osoittavat samaan suuntaan, ja peruuttamalla on syvemmällä paremminvointivaltiossa, sen liikennemerkin takana kuin eteenpäin. – Ääh, puolue joka hallituksessa on kasvattanut tuloeroja, lisännyt köyhien määrää… any disaster, you name it…

6. Persut, rasismin, fasismin, typeryyden, tyhjien lupausten ja demagogian riemuvoitto terveestä ja sairaasta järjestä. – Nopeasti katoavaa kansanperinnettä.

7. Vasemmistoliitto on hieman petrannut juoksuaan, mutta minä muistan liian hyvin taistolaiset ja muut änkyrät, jotka hiillostivat esim. Suvi-Anne Siimeksen veks, siitä on valitettavasti liian vähän aikaa, ja vaikka toveri Laakso eläköityikin… vestigia terrent.

8. Vihreitä en ymmärrä, minkä vitun takia niiden pitää roikkua oikeiston hihassa. Aatteen ja puolueen tuhon aloitti Tarja Cronberg ja sen viimeisteli Anni Sinnemäki. Nyt viimeksi Saksassa vihreät saivat suurvoiton kaksissa osavaltiovaaleissa, mutta siellä niin kuin Ranskassa, Ruotsissa jne. vihreät eivät ole suostuneet paikallisten kokoomusten puisto-osastoiksi. Cronbergin ja Sinnemäen aikana politiikka on ollut yhtä tempoilua: vihreät erosi Lipposen kakkosesta kun hallitus myönsi luvan olkiluoto kolmoselle. Viime hallitusneuvotteluissa vihreille riitti ettei ydinvoimaa mainittu nimeltä hallitusohjelmassa. Vanhasen kakkonen antoi ydinvoimaloille kaksi periaatelupaa, vihreät pysyivät hallituksessa, mutta äänestivät erikoisluvalla lupia vastaan. – Se on tuuliviirimäisyyttä ei enää mikään aate, saati vihreyttä, Koijärven muiston raiskaus ja murha. – Ja tämänkertainen vaalikampanja on ollut epätoivoista varastelemista: persuilta ‘rötösherrat kuriin’ ja Uudelta Suomelta ‘uusi suomi’, munaton lahtarileijona gaddafin -vihreällä pohjalla. Naimalakko, tooosi hauskaa.

9. Kristilliset, vastenmielinen ilmiö, perustaa ohjelmansa satukirjan muka ainoaan oikeaan tulkintaan, ja riistää samalla osalta ihmiskuntaa ihmisoikeudet.

10. RKP: paras pitkään aikaan kuulemani vitsi: uuden hallituksen hallitusohjelma ja RKP:n kynnyskysymykset.

JK. Joku on jossakin verrannut vihreitä taistolaisiin, se on osuva kuva, varsinkin sellaiselle joka on nähnyt, kokenut ja elänyt läpi läheltä taistolaisajan – ja persujen ohjelmasta osa on suoraan nsdap:stä.

Advertisements

2 Comments

 1. Posted 15/04/2011 at 08:49 | Permalink | Reply

  Pitkälle ihan samoihin analyyseihin olen omissa pohdinnoissani päätynyt.

  Mutta uusi pääministeri on jo taustalla valittuna ja jossain päätoimittajien (joidenkin valittujen…) keskustelussa todettiin myötötuntoa huokuen että Kataisella tulee olemaan vaikeita PM-aikoja, kun on näitä muitakin ajatuksia valtakunnassa. Mutta ei tarpeeksi, kai. Kansa päättää, keitä nyt enää muutamaa päivää ennen pääsiäistä äänestyspaikoilla ovat…

  Minusta hiukan omituinen äänestyspäivän siirto, ihan pääsiäisen jalkoihin.

  Euroopassahan on kai meneillään Merkelin ja Sarcozyyn taustalla olevien pankkien roskalainojen pelastus Kreikasta, Portugalista. Irlantia kai kuplitti holtittomasti Brittien pankitko.

  On tihkunut viestejä että nämä bonuksia kähmivät pankkiirit ovat jo pelastaneet omat osuutensa ja nyt sitten voidaan ensin Kreikka laskea suoritustilaan, jolloin loput lainat nollataan ja takaukset lankevat mm. meidän maksettaviksi.

  Nyky-Hallituksemme naamasta huokuu että kyllä Suomella siihen rahaa on; otetaan kansalta.

  Liike-elämäähän ei saa rasittaa. Ja millä mekanismilla edes voitaisiin; samaten teollisuus, ovat jo kiikuttaneet ytimensä ulkomaille, Kiinaan, Cayman-saarille ym. isänmaallista ja vastuullista.

  Näistä puheista eräissä hyvinkin lähellä olevissa valtioissa joutuisi salaisen palvelun myrkyttämäksi tai muuten vain suoraan keskellä päivää ammutuksi…

 2. heliniuminc
  Posted 15/04/2011 at 11:05 | Permalink | Reply

  nih, kreikkaan lapioitiin rahaa että ne pysty ostaa saksalaisia aseita

  landesbankenit saksassa on ihan kuralla, osakemarkkinat arvostaa esim. toiseksi suurimman pankin commerzbankin hintatasoon joka on 30 prosenttia sen kirjanpidollisesta arvosta, sellasta tilinpitoa, mut eihän saksan pankit VOI kaatua, eikä riskitestejä saksa voi hyväksyä sellasiks että ne paljastaa jotain oikeeta, sellasta puuhastelua.

  suomen kansakin on niin tyhmää, ettei se tajua pankkien toimintaperusteita, vaikka se selitettiin meille konkreettisesti jo ahon ja viinasen suulla: toiminnan pitää tuottaa voittoa, pankki kerää voitot ja tappiot maksaa aina kansa.

  venäjällä on vähän liukuva se raja mihin miliisi (ai se onkin poliisi nykyään) ja fsb loppuu ja mistä mafia alkaa, jossain kremlin portilla about 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: